Kyuss founder Brant Bjork has been added to CherryRock017 in Melbourne.
Bjork founded Kyuss with Josh Homme and John Garcia in 1987 and left in 1994. Bjork was a member of Fu Manchu for a moment in 1997 and has been in LAB and Fatso Jetson.
He then went solo and released his first solo album ‘Jalamanta’ in 1999.
Bjork got back together with Nick Oliveri, Bruno Fevery and John Garcia in 2010 and resurrected Kyuss as Kyuss Live! They are now known as Vista Chino.
Shihad (NZ) 8.20pm – 9.20pm (60 mins)
KPR (Indo): 7.50pm – 8.20pm (30 mins)
Bala (Spain) 7.05pm – 7.50pm (45 mins)
Child: 6.25pm – 7.05pm (40 mins)
Bottlecap (Swe) 5.40pm – 6.25pm (45 mins)
Amyl & The Sniffers: 5.10pm – 5.40pm (30 mins)
Brant Bjork (USA): 4.10pm – 5.10pm (60 mins)
Mooner (Indo): 3.40pm – 4.10pm (30 mins)
Nashville Pussy (USA): 2.40pm – 3.40pm (60 mins)
Zombitches: 2.10pm – 2.40pm (30 mins)
Dwarves (USA): 1.10pm – 2.10pm (60 mins)
Stiff Richards: 12.40pm – 1.10pm (30 mins)
Totally Unicorn (NSW): 12.10pm – 12.40pm (30 mins)
Black: Cherry Stage RED: AC/DC Lane Stage
DJ Mermaid: 9.30pm – 3am
Sunday 7 May 2017. 12noon – 9.30pm
13 acts. 2 stages (AC/DC Lane and inside Cherry Bar).
Hard Tix $80 at Cherry and $86 + b/f from www.cherrybar.com.au
18+ event. Strictly limited to 700 tix.